Mengapa lelaki sangat menyukai Tongkat Ali

Mengapa lelaki sangat menyukai Tongkat Ali

Mengapa lelaki sangat menyukai Tongkat Ali

Kesan Tongkat Ali:

1. Anti keletihan
Tongkat Ali mengandungi zat besi, protein, asid amino, zink mineral, taurin dan bahan-bahan lain yang lebih tinggi jelas dapat melawan keletihan, meningkatkan daya tahan otot, menahan keletihan senaman, membantu menguatkan sistem imun, meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit, dan melawan keletihan , Meningkatkan tenaga, kekuatan fizikal, dan memperbaiki gejala anemia. Menjadikan kulit wajah kelihatan lebih muda dan lebih bertenaga.

2. Meningkatkan kualiti sperma
Nutrien dalam ramuan semula jadi dapat meningkatkan jumlah dan pergerakan sperma dengan berkesan, sehingga lelaki dapat melakukan ejakulasi dengan lebih kuat dan mempunyai jarak yang lebih lama. Meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan kuat, menjadikan alat kelamin lebih kuat dan panas, dan memanjangkan masa seks yang penuh minat.

3. Mengembalikan kekuatan fizikal
Kerana Tongkat Ali tumbuh di hutan dara, kerana persekitaran dan ciri pertumbuhannya, Tongkat Ali dapat dengan cepat menambah kekuatan fizikal untuk menghilangkan keletihan dan memulihkan tenaga. Ia adalah salah satu dari beberapa penambah kekuatan fizikal cepat yang memenuhi syarat yang telah lulus ujian ubat.

4. Meningkatkan mati pucuk dan ejakulasi pramatang
Protein, asid amino, polisakarida, mineral dan zat aktif biologinya yang unik dapat dengan berkesan memendekkan masa tindak balas, cepat bangun, meningkatkan kekerasan ereksi, dan sepenuhnya memperbaiki gejala mati pucuk dan ejakulasi dini.

5. Memperbaiki tidur
Lebih daripada 90% orang moden mengalami tekanan. Tongkat Ali dapat dengan berkesan memperbaiki kegelisahan dan neurasthenia yang disebabkan oleh tekanan. Di Malaysia, Tongkat Ali digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk menghilangkan tekanan dan kegelisahan, dan ia juga merupakan produk yang baik untuk memperbaiki gejala insomnia dan mimpi.

6. Anti-menopaus
Mengatur endokrin dan melawan sindrom menopaus — Pelbagai alkaloid Tongkat Ali dapat mengatur kelenjar adrenal, pankreas, ovari dan fungsi lain, mengimbangkan tahap hormon dalam badan, dan taurin dan protein yang kaya dapat mengatur dan memperbaiki fungsi fisiologi dan meningkatkan Qi dan darah dan melegakan simptom menopaus, dengan itu meningkatkan estrogen dan penampilan wanita.

7. Pembiakan aktif
Menggalakkan peningkatan dan daya hidup sperma dan telur, membantu pembuahan, merangsang organ pembiakan, dan mengaktifkan kemampuan seksual.

8. Meningkatkan ingatan
Ia dapat menjadikan minda jernih dan fleksibel, meningkatkan kecekapan kerja, meningkatkan pembelajaran pelajar, dan mengekalkan kemampuan ingatan orang-orang pertengahan usia dan tua, sehingga orang-orang berkepala jernih dan berfikir dengan jelas.

 

about our shop :
 
Facebook Page:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *